Tiny Star

Tiny Star | blog header5

Babyverzorgingsproducten

Vandaag presenteren we twee Tiny Star-producten die nuttig zijn (en twee zelfs nodig) bij de dagelijkse verzorging van een baby:

Waar is een mousseline luier voor nuttig?

We kunnen gerust stellen dat de luier een symbool is van een klein kind ūüôā Opvoeden is multitasken en als je om je heen kijkt merk je een zekere afhankelijkheid van de luier: waar de baby is, daar is de luier!¬†In een kinderwagen, in een wieg, in een auto, in een ligstoel, in een schommelstoel… U kunt de mousseline ecologische doeken niet alleen als luier gebruiken. Gebruik een luier om de mond van je baby af te vegen.¬†U kunt het tijdens het geven van borstvoeding onder uw kin leggen om te voorkomen dat uw nek en kleding vuil worden.¬†U kunt de luier onder het hoofd leggen, bijvoorbeeld op een bank, of in een wikkeldeken voor het geval u voedsel morst.¬†Je legt het op je schouder om je baby te dragen tijdens het boeren na borstvoeding of flesvoeding.¬†Perfect als warmtemistdeken, gondeldeken, pasgeboren inbakerdeken.¬†De mousseline luier is ook de perfecte eerste knuffel – de geur van moeder en melk zal de baby in slaap sussen.¬†Het opvoeden van de baby kan haast niet zonder deze luiers.

Bamboe mousseline luier Tiny Star met schulppatroon

Aankleedkussenhoes

Het is niet essentieel voor de lay-out, maar het vergemakkelijkt zeker de verzorging van uw baby!¬†Baby’s gebruiken gemiddeld 10 luiers per dag, dus het is de moeite waard om ervoor te zorgen dat het verschonen van de luier een aangenaam ritueel is.¬†Sommige kinderen houden er niet van om luiers te verschonen en vaak is de reden voor deze terughoudendheid de kou die ze voelen als de blote huid in contact komt met een koel tafelzeil.¬†Je kunt een foundation onder de rug van de baby leggen (hoewel het niet ecologisch is), een mousseline luier (niet praktisch omdat hij beweegt) of een hoes voor een commode (en wij raden deze oplossing aan!).

Aankleedkussenhoes met elastische band

Een comfortabele hoes voor een commode

De hoes wordt op de commode gemonteerd en beslaat het gehele oppervlak.¬†Er is een elastische band rond genaaid en beweegt niet tijdens het gebruik.¬†Het is gemaakt van 100% katoenen stoffen – warm en aangenaam voor de tere huid van baby’s.¬†Hierdoor heeft de baby het niet koud bij het verschonen van de luier en is hij rustiger. De aankleedkussenhoes¬†is een perfecte aanvulling op de verpleeghoek.¬†Het heeft ook een decoratieve functie.¬†U kunt het matchen met onze andere producten en zo een stijlvolle set cre√ęren. Check hiervoor ook onze collecties.¬†

hoes voor aankleedkussen 50x70 met veren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *