Tiny Star

Tiny Star | blog header1

Kerstcadeau voor een baby

Kerstmis is een magische tijd, vol warmte, familiebijeenkomsten en cadeautjes geven! En dit kan soms een moeilijke klus zijn om uit te zoeken. Vooral als de ontvanger geen brief aan de kerstman heeft geschreven. 🙂 In dit artikelen geven we een aantal suggesties voor leuke kerstcadeaus voor een baby. Onze voorstellen werken natuurlijk niet alleen voor de kerst, maar zijn ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een babyshower, geboorte of doop. 

Een praktisch cadeau voor een pasgeboren baby

Hier hebben we een lijst gemaakt van universele en praktische cadeaus voor een peuter. Het zijn geen typische cadeaus, zoals speelgoed of andere dingen die je zo even in de supermarkt koopt. Dit zijn originele en functionele cadeaus die het kind en de ouders dagelijks zullen gebruiken. 

Bamboe luier

Babyluiers zijn letterlijk overal voor in te zetten. Het is altijd goed om een aantal in huis te hebben, ze komen overal van pas. Ze zijn goed te gebruiken voor een bezoek aan de dokter of oma. Maar ook als schoonmaak doek, hoofddoek en ga zo maar door… De ecologische mousseline luiers zijn een exclusieve editie van een tetras luier. Gemaakt van een fijne, ongelofelijk aangenaam en modieuze stof. De luiers zijn verpakt in een charmant doosje, wat een geweldig cadeau maakt. 

bamboe luiers voor baby's voor Kerstmis

 Mousseline Luiers voor kerstcadeaus! 

Samenvatting: verschillende ontwerpen om uit te kiezen, een doos met een venster, bekijk ze hier.

Kussen met oren

Een kussen dat op een teddybeer lijkt, zal elke peuter plezieren en het mag niet ontbreken in onze geschenkdoos! Praktisch om mee in een bedje te slapen, voor een wandeling in een kinderwagen, om uit te rusten in een kinderdagverblijf of op de kleuterschool. Voor een kind wordt het een twee-in-Ă©Ă©n product: een lievelingskussen en een geliefde knuffel.

kussen met oren voor een baby

Een kussen met oren voor een peuter voor kerst!

Samenvatting: veel ontwerpen om uit te kiezen, verpakt in een cellofaanzak, bekijk ze hier

 

Vreedzame en veilige kinderslaap

Ouders creĂ«ren altijd graag een gezellige en veilige plek voor hun kindje om te slapen. Rustige patronen en pastelkleuren zorgen voor een rustige sfeer die een vredige slaap bevordert. Onze collecties hebben een buitengewoon, tijdloos karakter en passen in elk interieur. De mooi ontworpen producten passen niet alleen in de kinderkamer, maar natuurlijk ook in de slaapkamer van papa en mama. 

Baby deken

U kunt nooit teveel dekens hebben. Een voor de wieg, de tweede voor het stapelbed, de derde voor de kinderwagen, de vierde voor de auto, de vijfde voor de kinderkamer, de zesde voor de kleerkast…. Een dekentje is een geweldig idee als kerstcadeau voor elke baby. Ons aanbod omvat verschillende soorten dekens (inclusief katoenen dekens, bamboe dekens, linnen dekens en dekens van wafelkatoen in vele kleuren – er is echt heel veel om uit te kiezen! 

babydeken voor een cadeau

Een babydeken is een bewezen cadeau-idee.

Samenvatting: een tiental versies om uit te kiezen, verpakt in een doos of sachet met ritssluiting, bekijk ze hier.


Kerstcadeau voor een baby

We hopen dat je ons artikel nuttig vindt bij het kiezen van het perfecte cadeau voor je baby! Als u vragen of opmerkingen heeft, bel ons of stuur een bericht. Als ervaren mama’s en tantes helpen wij u graag met uw aankopen!